Handelsbetingelser

Hej! Det er godt, at du giver dig tid til at læse det her 🙂
For hvad nu hvis…
– Din vare ikke når frem?
– Din vare ikke er som du regnede med?
– Du ønsker at bytte din vare?
– Du ønsker at returnere din vare?

Alle forsendelser sendes med trackingnummer. Hvis din varer af en eller anden grund ikke kommer frem til dig inden for en acceptabel tid (3-10 dage), vil du få en ny uden beregning eller mulighed for at annullere købet og få dine penge retur.

Jeg gør mig umage med at få produktbillederne til at være så naturtro i farve og tekstur som muligt, samt at være nøjagtig med målene. Men det kan det jo alligevel godt være, at produktet ikke lige har den farvenuance, som du er helt vild med. Eller måske er størrelsen forkert. Super ærgerligt, og jeg beklager meget og mailer dig fluks en returseddel, så du kan returnere varen. Når jeg har modtaget den returneret varer, tilbagefører jeg det betalte beløb.

Du er velkommen til at bytte eller returnere dit køb inden for 2 uger fra modtagelse, forudsat at varen ikke har været i brug eller på anden måde udsat for anvendelse i nogen forstand. Kontakt mig hurtigst muligt og jeg mailer dig en returseddel. Du er også velkommen til at aftale en tid til at komme forbi Nordic Knits værksted og bytte eller returnere.