Handelsbetingelser

Hej! Det er godt, at du giver dig tid til at læse det her 🙂 For hvad nu hvis… – Din vare ikke når frem? – Din vare ikke er som du regnede med? – Du ønsker at bytte din vare? – Du ønsker at returnere din vare? Alle forsendelser sendes med trackingnummer. Hvis din …

 

Pyt-hat

Nogle gange kan det hele bare være for meget og så tænker jeg på ordet pyt! Pyt med det! Åhr, pyt!  

 

PR-hue til Maersk Broker

Maersk Broker strikhuer

Jeg designer og fabrikerer PR-huer, som kan bruges af virksomheder til at promote sig med. Her er jeg i gang med en bestilling til Maersk Broker. De skal have 50 huer med deres logo på. Jeg starter med at digte nogle udkast, så kunden kan danne sig et indtryk af de forskellige varianters design. Her …

 

Her i Nyhavn på julemarkedet kan du købe mine ponchoer i Redex’ stand.

 

Engros

Så er endnu et læs med 13 kg strik på vej til Bornholm 🙂

 

Min maskine :)

Strikkemaskine

Jeg elsker at strikke på maskine og har haft det som hobby i årtier – se venligst min blog Mayas Knit. For to år siden besluttede jeg mig for at købe mig en Stoll strikkemaskine. Denne – min tredje (jeg har to hobbymaskiner) – strikkemaskine er en industristrikkemaskine. Jeg besluttede at købe en brugt (de …

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

Don't think - just buy! Luk