• Pyt-hat

  Nogle gange kan det hele bare være for meget og så tænker jeg på ordet pyt! Pyt med det! Åhr, pyt!  

  More  →
 • Maersk Broker strikhuer

  PR-hue til Maersk Broker

  Jeg designer og fabrikerer PR-huer, som kan bruges af virksomheder til at promote sig med. Her er jeg i gang med en bestilling til Maersk Broker. De skal have 50 huer med deres logo på. Jeg starter med at digte nogle udkast, så kunden kan danne sig et indtryk af de forskellige varianters design. Her …

  More  →
 • Nordic Knit’s ponchoer er på Nyhavns julemarked

  Her i Nyhavn på julemarkedet kan du købe mine ponchoer i Redex’ stand.

  More  →
 • Engros

  Så er endnu et læs med 13 kg strik på vej til Bornholm 🙂

  More  →
 • Strikkemaskine

  Min maskine :)

  Jeg elsker at strikke på maskine og har haft det som hobby i årtier – se venligst min blog Mayas Knit. For to år siden besluttede jeg mig for at købe mig en Stoll strikkemaskine. Denne – min tredje (jeg har to hobbymaskiner) – strikkemaskine er en industristrikkemaskine. Jeg besluttede at købe en brugt (de …

  More  →
Updating…
 • Ingen varer i kurven.

Don't think - just buy! Luk