Pyt-hat
IMG_2889-1024x753.jpg

Nogle gange kan det hele bare være for meget og så tænker jeg på ordet pyt! Pyt med det! Åhr, pyt!

Maya WickstrømTest
PR-hue til Maersk Broker
DSC04980-1024x1024.jpg

Jeg designer og fabrikerer PR-huer, som kan bruges af virksomheder til at promote sig med. Her er jeg i gang med en bestilling til Maersk Broker. De skal have 50 huer med deres logo på. Jeg starter med at digte nogle udkast, så kunden kan danne sig et indtryk af de forskellige varianters design. Her har jeg lavet to designs i forskellige farvekombinationer.

MaerskBrokerBeanieTest.png

Kunden besluttede sig hurtigt, og så var det ellers bare med at komme i gang med at strikke, de modeller:

MaerskBrokerBeaniePieces-595x595.png

Huerne er strikket i 100% merinould. Huerne er dobbeltsidet (to lag glatstrikning), fordi de er strikket i jacquardstrik. Hvis du også ønsker PR-huer strikket med dit logo – eller har du en anden ide eller ønske – så kontakt mig for nærmere information.

Min maskine :)

Jeg elsker at strikke på maskine og har haft det som hobby i årtier – se venligst min blog Mayas Knit.

For to år siden besluttede jeg mig for at købe mig en Stoll strikkemaskine. Denne – min tredje (jeg har to hobbymaskiner) – strikkemaskine er en industristrikkemaskine. Jeg besluttede at købe en brugt (de er nemlig pænt dyre) CMS530 Multigauge E5.2 og installerede den i vores garage (jeg har en fantastisk hjælpsom mand og søn).
Her kan man se et bugseringsfirma i gang med at bugsere min maskine ind i min garage. En mand fra Stoll, Dieter (Frank Petersen Aps) står for udpakning og installering af maskinen.

Jeg meldte mig til nogle strikke-kurser hos Stoll i Reutlingen (Sydtyskland) og deltog i STOLL training center of knitting and programming. Jeg deltog på kurserne:

  • Use of the CMS (her lærer man om at betjene maskinen, fx trådning, start og udskiftning af reservedele).

  • M1plus – Handling and Patterne Designing (her lærer man om programmeringen, som foregår på computeren med et program som hedder M1Plus. Det kan ikke køres på en Mac, så jeg blev nød til at købe en pc).

  • M1plus – Fully Fashion & Special (her lærer man mere om programmering og design. Der er en del flere kurser i programmering).

Hvert kursus varede 2 uger og koster € 600,-.

Det er ikke tilladt at tage foto hos STOLL, så jeg er desværre ikke i stand til at vise dig min vidunderlige tid på Still-kurserne.